Napravljene poruke na forumu
-
AutorČlanci
-
Evo nesto interesantno za koradzije pogledajte novi clanak na mom sajtu
o bezgletenskom brasnu nadam se da ce vam se svideti i mozete podeliti i sa vasim prijateljima
Milece odgovor mozete dobiti ovde
porukom i pojasnicu sve sto nebude jasno
Milice ja sam sa cenama negde na sredini a cena je 115 .00 rsd po kilogramu za velikoprodaju a cena za maloprodaju je 130.00 po kilogramu . Sto znaci da ima i jeftinijih a ima i skupsih kora na tristu sto se velikoprodaje tice cenu formirate onako kako se vi uklapate nemozete obratiti paznju na druge proizvodjace ako vi sa tim gubite . Pre svega , kasnije mozete da korigujete cenu ako dostignete kolicinu .
Marijana Nemojte da tanjite ivice necete od tog smanjiti premes smanjte tezinu jufke na recimo kao sto ja to radim na 1.2 kilograma i smanjicete premes . Ako tanjite ivice kao sto kaze Budo imacete velikih problema kod prebacivanja testa . RAZMISLITE!
Marijana ne gresite nigde bitno da imate zadovoljne kupce to je nesto sto je najbitnije i gledajte da prosirite posao i sve ce biti u redu , moje jufke su 1.2 kg i razvalcim na sto 2×2 m a meni premes ostaje od tri jufke za jednu ili manje od jedne a ja u pakovanju od pola kg imam od 18- 22 komada najvise .
Sto se tice prodaje i na + 40 da prodajem i prodaja raste iz dana u dan
Apsolutno ste u pravu g. Milivoje , kao sto Saki kaze posao sa korama nije rentabilan ja se sa ovom cinjenicom ne bi slozio , kao sto ste naveli posao sa korama je itekako rentabilan ako imate dobar i kvalitetan proizvodod kao i pakovanje .Sve ostalo su samo price i izgovori
Saki nema veze ni toliko sa temperaturom sto se pucanja kora tice i ja radim na toj temperaturi i radimo u dve smene i kore ne pucaju iako je temperatura onolika kolika je problem moze biti i u zamezu ali i u % soli probajte sa 1 % ili sa 1.5% soli da vidite da li koru mozete uopste razvuci a da ne pricam o pecenju . Odnosno kore se ne peku nego se SUSE . Ako meni ne verujete pitajte tehnologe oni ce vam to bolje objasniti toliko za sada od mene . ako imate dodatnih pitanja podelicu iskustvo sa vama pratite i moju fb stranu ili pratite i moj blog koji je jos u formiranju ali bice reci o tim pekarskim tehnologijama tako da pitanja mozete postaviti i na samom blogu
Marijana ono sto vam mogu reci nema precizne recepture za to …. Receptura zavisi od mnogo toga i od same psenice , brasna i nekih drugih faktora koji uticu na samu recepturu .. Recepturu morate sami prilagoditi kako dobijate najbolji kvalitet i onda se samo drzite toga
Moze li precizna receptura za bele kore , integralne i heljdine kore
Hvala
-
AutorČlanci