Napravljene poruke na forumu
-
AutorČlanci
-
Postovani Milivoje sa Novog Beograda vidim da ste strucnjak I imate vremena za analizu ,molim vas recite mi kome da se obratim za dobijanje deklaracije proizvoda(mozda se drugacije zove- garancija o kvalitetu proizvoda?!), nije ni bitno… bitno je da vi mozete da mi pomognete…vidim da sve znate. Elem, Gde,kako,kome se obratiti?Naravno u pitanju su kolacici I poslastice za pse. Unapred hvala na odgovoru. Marija kolaccicc. #allweneedisLove
Postovani interesuje me ako moze iko da mi da savet vezan za regularno prodavanje kolaca I torti za pse I macke. Zapravo interesuje me koje su to zakonske regulative koje moraju da se ispune da bi se savesno I odgovorno radio taj posao jer ja ipak volim pse I macke toliko da bih zelela da dobiju proverenu stvar. Elem zanima me kome treba da se obratim I sta mi je neophodno da bi imala obezbedjen I proveren proizvod za odgovorno I savesno plasiranje proizvoda. Unapred zahvalna na konkretnim odgovorima. Marija kolacic
Postovani interesuje me ako iko moze da mi da konkretni savet sta mi je potrebno da uradim da bi regularno I savesno prodavala kolace I torte za pse ? Obozavam zivotinje I zelela bih da kad vec to radim da bude odgovorno. Samo mi treba savet strucni koje procedure treba da se isprate I kako dobijam dozvolu za to koja ukljucuje deklaraciju da je proveren kvalitet proizvoda. Unapred zahvalna na odgovoru Marija Kolaccicc
-
AutorČlanci