Reklama
  • Autor
    Članci
  • Član 6.988

    AIROCIDE, fotokatalitička UV komora za tretiranje vazduha, koja obezbeđuje eliminaciju svih vazduhom prenosivih bakterija, virusa, spora, plesni i ostalih mikroorganizama. AIROCIDE obezbeđuje eliminaciju etilena, benzena, toluena ( etilen gas dovodi do ubrzanog propadanja svežeg voća ), uklanja buđ, alergene, neprijatne mirise i sve ostale patogene elemente iz vazduha.
    AIROCIDE je proizvod koji obezbeđuje neophodne sanitarne uslove u procesu proizvodnje i pripreme hrane, obezbeđuje znatno produženi rok čuvanja svežih namirnica ( voća i povrća, proizvod produžava svežinu banana za 20 dana, jagodičastog voća za 10 dana, povrća za 15 dana ), eliminiše buđ i plesni u prostorijama, i u svemu obezbeđuje sanitarno ispravno i zdravo radno okruženje.
    Još preciznije, AIROCIDE eliminiše do 99% etilena, 95% vazduhom prenosive buđi i plesni, 100% vazduhom prenosivih bakterija i virusa, sve neprijatne mirise, a da pritom ne stvara ozon i funkcioniše u svim temperaturnim uslovima i nivoima vlažnosti.
    Rezultati ispitivanja u praksi:
    Smanjenje plesni u vazduhu unutar rashladne komore od 96,81% za 72h nasuprot naknadnog povećanja od 89,5% nakon 48h tokom kojih AiroCide sistem nije funkcionisao.

    AiroCide sistem prečišćavanja vazduha je instaliran u supermarket i funkcionisao je u toku 48h. U toku tog perioda AiroCide sistem je rashladnom uređaju mešovite namene smanjio količinu plesni u vazduhu za 89%; i redukovao količinu bakterija za 67% u tom vremenskom period.

    U skladištu zapremine 1.229m³ u vreme testiranja su se nalazile pomorandže. U hladnjaku je održavana temperatura na 12,2°C tokom sedam dana uzorkovanja vazduha.AiroCide sistem prečišćavanja vazduha je nakon 7 dana funkcionisanja redukovao količinu plesni u vazduhu za 79%.

    AIROCIDE obezbeđuje svežinu voću i povrću u skladištima u proseku za 12 dana duže u poređenju sa rokom trajanja u uslovima postojećeg protokola skladištenja ( temperatura, vlažnost…. ).

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.