-
AutorČlanci
-
Da li bih mogla ovu knjigu da dobijem u elektronskom obliku na adresu goldmel13@gmail.com
Hvala unapred
MelindaPostovani,
Da li bih mogla dobiti elektronsku verziju ove knjige?
Hvala unapred, s postovanjem Bojana.
Postovani, da li ova knjiga moze da se dobije elektronskim putem?
Pozdrav,
Anita
I mene interesuje da li knjige ima u elektronskom obliku i da li moze da se dobije
Ivan
Poštovani,
Dali bih mogao dobiti elektronsku verziju ove knjige ?
ako neko ima molio bih da mi prosledi na adresu, perostanimirovic@gmail.com
Hvala unapred, s poštovanjem, Pera.
Poštovani,da li ova knjiga moze da se dobije u elektronskom obliku? nikola939@yahoo.com
NikolaPostovani, da li mozete da mi posaljete elektronsku verziju ove knjige?
Adresa je suza.petrickovic@yahoo.com
Unapred zahvalna, Suzana.
Dragi Forumaši,
koliko vidim ništa o saradnji postali smo sebični i neželimo pomoći jedni drugome, koliko vidim nekoliko vas se prijavilo za elektronsku knjigu , neznam dali iko i dobio.
Ja lično nisam dobio na mejl adresi , ako neko ima molio bi da mi prosledi , hvala unapred.
Poštovani, zamolila bih Vas da mi pošaljete elektronsku verziju ove knjige na mail dijanad445@gmail.com .
Unapred hvala
Postoani, da li je neko dobio knjigu?
Postovane kolege, ako je neko u mogucnosti ili ako je neko poseduje u elektronskoj verziji da mi istu posalje na vladimirstankovic89@gmail.com
Unapred zahvalan.
Poštovani,
da li bih mogla dobiti elektronsku verziju ove knjige?
Adresa je sesilijadj@gmail.com.
Unapred zahvalna,
Svetlana
Poštovani,kao i mnogi ispred mene ja Vas pitam dali se knjiga može dobiti elektronskim putem. Pozdrav i sve najbolje.
Postovani,
Zeleo bih da kupim knjigu „Voda za pice- Franjo Coha“ bilo u elektronskom ili stampanom obliku. Molim vas za objasnjenje kako mogu doci do knjige?Unapred zahvalan!Mire
Poštovani,kao i mnogi ispred mene ja Vas pitam dali se knjiga može dobiti elektronskim putem. Pozdrav i sve najbolje
Kako mogu da porucim ovu knjigu? Pre sam porucivala preko mejla sashazivic@jahoo.com, sada mi stize poruka da adresa ne moze da se nadje. Hvala unapred.
Problem sa većinom stručne literature u Srbiji je nepostojanje PDF verzija. Početkom osamdesetih učestvovao sam u prevodjenju standardnih američkih metoda za ispitivanje vode- nažalost do danas nema PDF verzije te publikacije ondašnjeg Saveznog ministarstva zdravlja.
Pozdrav,
Mr sci pharm Dušan Obradović
Poštovani,
da li se knjiga Voda za piće – Standardne metode za ispitivanje higijenske ispravnosti, Franjo Čoha, može dobiti ili kupiti u elektronskom obliku? Ako ne, može li neko objasniti gdje se može kupiti u papiru? E-mail je dajana.kiklic@gmail.com
Lp
Dajana
S obzirom da je priručnik „Voda za piće – Standardne metode za ispitivanje higijenske ispravnosti“ od F. Čohe prvi put štampan sad već daleke 1990. godine upitno je koliko priručnik drži korak sa današnjicom kada je u pitanju problematika koju obrađuje?!
Poštovani,
da li se knjiga Voda za piće – Standardne metode za ispitivanje higijenske ispravnosti, Franjo Čoha, može dobiti ili kupiti u elektronskom obliku? E-mail je milica.mijanovic87@yahoo.com.
Srdacan pozdrav,
Milica MIjanović, Crna GoraPoštovane kolege, da li bi mogao dobiti ovu knjigu u elektronskom obliku na meil vladimirstankovic89@gmail.com
Hvala
-
AutorČlanci
Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.